Partners

Partou

Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn ook al welkom op Atlantis. Zij kunnen starten in voorschoolgroep De Berenboot van Partou. De voorschool heeft een eigen ruimte bij de onderbouw van onze school.

De Berenboot werkt deels met dezelfde thema's als de onderbouwgroepen. Af en toe zijn er gezamenlijke activiteiten en leidsters en leerkrachten hebben regelmatig contact met elkaar. Zo zorgen we samen dat de jongste kinderen zich al thuis voelen in onze school en dat de overgang naar de basisschool een kleine stap is.

Buitenspelen en bewegen vinden we belangrijk. De peuters hebben alle ruimte in de eigen tuin en op het schoolplein. We bieden de kinderen voorschoolse educatie aan. Dat wil zeggen, dat we de ontwikkeling van kinderen stimuleren en ze spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Van vriendschappen sluiten tot zichzelf aankleden.

Als kinderen van de voorschool doorstromen naar de onderbouw, vindt er een overdracht plaats tussen één van de leidsters en de leerkracht van de groep waar het kind in komt.

Contact

Schuitenhuisstraat 5
1069 WK Amsterdam

020 723 51 71

schuitenhuisstraat@partou.nl

Voor meer informatie

www.partou.nl

www.oktamsterdam.nl

Ouder Kind Team

Als school werken we intensief samen met de ouder- en kindadviseurs van ouder- en kindteam Osdorp. Onze ouder- en kind adviseurs zijn Christa Wiersma en Najat Lakdimi.

Alle ouders vragen zich wel eens af: hoe pak ik dat nou aan? Waar vind ik goede informatie? Moet ik mij zorgen maken? Het is dan fijn als iemand met meedenkt en tips geeft. Of samen met jou kijkt wat er nog meer nodig is. Dat kan bij de Ouder- en Kindteams! Samen zorgen we dat je snel de juiste hulp of ondersteuning krijgt. Blijf niet zitten met vragen of zorgen!

Contact

De Kikker, Evertsweertplantsoen 3
1069 RK, Amsterdam

020 - 555 5961

osdorp@oktamsterdam.nl